Publicitat
Publicitat

L'Escala disposa d'un nou espai de coworking a la Fusteria Geli de la Closa del Llop

Des d'aquesta setmana, l'Escala disposa d'un espai de coworking a la Fusteria Geli de la Closa del Llop. Per a donar-lo a conèixer, durant 15 dies es fan jornades de portes obertes i conferències i tallers. L'objectiu és fomentar la col·laboració entre emprenedors escalencs i de fora del municipi, sobretot d'empreses relacionades amb la fusteria i l'arquitectura. Compten amb el suport de l'Ajuntament de l'Escala.

La Fusteria Geli de l'Escala ha impulsat un Espai Coworking i Emprenedoria creativa. Es tracta d'un projecte de Responsabilitat Social Corporativa de la fusteria, propietat d'Albert Geli, que compta amb la col·laboració d'Axelle Vergès, consultora en màrqueting i desenvolupament de negoci. L'objectiu de la iniciativa és potenciar la capacitat creativa de l'Escala a partir de l'obertura d'un espai de treball conjunt, el coworking, que pot funcionar com a punt de trobada per a microempreses i emprenedors, tant locals com de fora. A les instal·lacions de la Fusteria Geli, a la Closa del Llop, s'ha creat un despatx molt gran, amb diferents taules, una petita cuina i sala de reunions.

Per a presentar el projecte, juntament amb l'empresa Pandora Hub, han impulsat el Co-host del Coliving & Coworking Experiment. Fins al 14 de novembre s'han programat conferències, tallers i xerrades sobre dinamització del territori i enriquiment de l'emprenedoria creativa en zones rurals. Aquests 15 dies també s'ofereix l'opció de fer ús de les instal·lacions de manera gratuïta. 

L'Ajuntament de l'Escala dona suport a la iniciativa, ja que la missió d'aquest projecte és potenciar la col·laboració entre professionals locals i així dinamitzar l'economia.

S'ofereixen diferents tarifes per a poder disposar de l'espai de coworking, que varien en funció dels dies que se'n faci ús i fins i tot hi ha l'opció de pernoctar en una caravana. Més informació a coworkinglescala.cat.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar