Publicitat
Publicitat

Concentració contra l'empresonament del govern de Puigdemont

En rebuig a l'empresonament del govern de Carles Puigdemont, dels Jordis i de l'aplicació de l'article 155, ahir al vespre es van convocar concentracions a davant dels ajuntaments. Un cop més, l'Escala no va faltar a la cita.

Unes 300 persones responen a la convocatòria d'ahir al vespre d'ANC, per concentrar-se davant de l'Ajuntament de l'Escala en rebuig per l'empresonament del govern de Carles Puigdemont, dels Jordis i de l'aplicació de l'article 155. La manifestació es va programar per les set de la tarda, després d'una primera concentració al migdia, a les 12h, també davant de l'ajuntament. A l'hora en què es va fer l'acte del vespre, els consellers ja eren a presó, per la qual cosa els ànims dels assistents estaven escalfats.

Per avui a les set de la tarda s'ha convocat una nova concentració i cassolada de rebuig davant de l'ajuntament. I per diumenge l'ANC de l'Escala farà una empaperada pels carrers del municipi, amb cartells que reclamin la llibertat dels presos polítics i la no aplicació de l'article 155. L'hora i el lloc de l'acte de diumenge encara està per concretar, però de seguida que se sàpiga es comunicarà a través de les xarxes socials. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar