Publicitat
Publicitat

Molt de cinema fantàstic a la cartellera

La setmana de tots sants arriba carregada de pel·lícules de terror, fantasmes i morts. També hi ha espai pels drames i l'animació.

Aquest cap de setmana arriben a la gran pantalla diversos films molt adients per tots sants, doncs moltes d'elles arriben carregades de fantasmes, morts i terror. 

Per aquelles que prefereixin una comèdia basada en fets reals arriba 'La batalla de los sexos' amb Emma Stone i Steve Carell. L'any 1973 el tennista Bobby Riggs retirat i de 55 anys va disputar un partit amb Billie Jean King la millor tennista del circuit femení d'aquell moment. Un partit  per demostrar que una dona mai podria igualar-se a un home encara que aquest fos més vell i ja retirat de l'esport. Un esdeveniment que va ser seguit per milions de persones i va convertir-se en una autentica batalla de sexes.

Aquesta setmana també arriba un clàssic dels 90, arriba un remeke de 'Línia Mortal'. Ara sota el títol "Enganchados a la muerte", Ellen Page és la protagonista d'aquest film con  cinc estudiants de medicina emprenen un atrevit i perillós experiment per descobrir que hi ha després de la mort. A base d'aturar el seu cor durant un breu període de temps cadascun d'ell pateix una experiència propera a la mort clínica. A mesura que la investigació es torna cada vegada més perillosa es veuran obligats a afrontar els pecats del seu passat.

Per aquells que busquen acció pura tenen 'American Assassin' amb Dylan O'Brien i Michael Keaton. Després de la mort de la seva promesa en un atac terrorista, Mitch és reclutat pels Black Ops i entrena sota la direcció d'un agent de la CIA. Després del duu entrenament Mitch és un implacable assassí, qui lluitarà per acabar amb una operació que pot tenir conseqüència el caos a nivell internacional.

I els amants del terror tenen  'The Crucifixion', una pel·lícula escrita pels creadors d''Expediente Warren' i dirigida per Xavier Gens, el director de 'La pell freda'.  'The Crucifixion' narra la història d'un sacerdot que és empresonat a Romania per l'assassinat d'una monja a qui li realitzava un exorcisme. La periodista Nicole Rawlins investiga si l'assassinat va ser a una persona mentalment malalta o hi va haver una lluita contra una presència demoníaca.

Finalment destaquem  'A Ghost Story' film que va emocionar durant el passat Festival de Sitges. El director David Lowery, presenta un film sobre l'amor, la mort i el significat de la pèrdua i el pas del temps. Casey Affleck i Rooney Mara són els protagonistes principals.

 

I pels més menuts el més nou de Julio Soto 'Deep' un film d'animació on un excèntric grup de criatures es veuen forçats a abandonar la seva llar a una zona molt profunda dels oceans. La seva missió és trobar una nova casa i durant el seu trajecte viuran extraordinàries aventures.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar