Publicitat
Publicitat

El PP de l'Escala es plantejaria la independència si la demanen un 75 per cent dels catalans

El regidor i portaveu del Partit Popular a l'Escala a l'Escala és el convidat del programa La casa de la Vila d'aquesta setmana. Sens dubte el tema que ha ocupat gran part del programa ha estat el procés català, l'1 d'octubre i les eleccions convocades pel mes de desembre. Joan Ball·llosera diu que amb tres quartes parts dels catalans a favor de la independència se'n podria començar a parlar.

El portaveu del Partit Popular a lEscala, el regidor Joan Ball·llosera, ha explicat que ell es plantejaria parlar d'independència de Catalunya si un 75 per cent dels catalans hi estiguessin a favor.

Ho explicava al programa La Casa de la Vila de Canal 10 Empordà.

Considera que ara mateix els partidaris a favor i es contra estan repartits a l'entorn del 50 per cent, cosa que ha fracturat Catalunya en dos bàndols.

Si les proporcions fossin diferents creu que la situació es podria abordar d'una altra manera.

Una gran part del programa es parlava del procés que viu Catalunya, entre d'altres de l'actuació policial de l'1 d'octubre.

No està d'acord amb la violència, explica però, que  en aquest cas els policies feien la seva feina per ordre judicial, i ho veu justificable.

Ja en clau local, el portaveu del PP argumentava el seu vot contrari als pressupostos municipals presentats per l'equip de govern.

Tot i que han anat a la baix com ell reclama, creu que no es pot justificar l'increment de l'IBI i que encara es podrien ajustar molt més.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar