Publicitat
Publicitat

S'instal·larà climatització a l'espai de tennis taula de la sala polivalent

El Patronat Municipal d'Esports preveu dues inversions de rellevància: instal·lar un sistema de climatització a l'espai del tennis taula de la sala polivalent i canviar la gespa natural del camp de futbol. Mentre que la primera inversió serà en els propers dies, l'altra es preveu executar-la a mitjà termini.

Abans d'acabar l'any, en les properes setmanes, l'Ajuntament de l'Escala instal·larà un sistema de climatització a les dependències del tennis taula, situades a la sala polivalent. Aquesta millora permetrà als jugadors competir amb més comoditat, sobretot en els enfrontaments que s'allarguen moltes hores, ja que es podra garantir que la temperatura i la humitat de l'espai són les òptimes.

A mitjà termini, el Patronat Municipal d'Esports també destinarà una partida a canviar la gespa natural del camp de futbol.

A l'entrevista al programa Esports 10 d'aquesta setmana, Josep Bofill també va explicar que a finals de gener se celebrarà una nova edició de la Festa de l'Esport. Després de l'èxit de l'any passat, es repetirà l'experiència i l'acte seguirà la mateixa estructura.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar