Publicitat
Publicitat

Concentració de suport als agents de la Guàrdia Civil allotjats al càmping Illa Mateua

En resposta a la cassolada de dimarts a la nit davant del càmping Illa Mateua, el col·lectiu Somos 1.000 Patriotas va convocar per ahir a la tarda una manifestació davant les instal·lacions, per expressar el seu suport als cossos de seguretat espanyols i als propietaris del càmping. Defensen que un es pot sentir català i espanyol.

En resposta a la cassolada de dimarts a la nit i a la concentració de dimecres a la plaça de l'ajuntament, el col·lectiu Somos 1.000 Patriotas de l'Empordà va organitzar una manifestació a les set de la tarda davant del càmping Illa Mateua. Convocats a través de les xarxes socials, una cinquantena d'assistents volien expressar el seu suport a la policia espanyola i a la feina que desenvolupen. I també als propietaris del càmping Illa Mateua, que aquests dies són objectiu de crítiques.

Durant l'acte, es van lluir banderes espanyoles, es van sentir crits de Visca Espanya, Catalunya és Espanya i de suport a la Guàrdia Civil. També es va entonar l'himne espanyol. El portaveu lamenta que s'estiguin polaritzant les posicions i defensa l'equidistància.

Els manifestants volien expressar el seu sentiment: se senten catalans i espanyols per igual. Per això alguns assistents, com en Marcos, lluien la bandera espanyola i la senyera.

La manifestació va transcorre sense incidents fins que va arribar l'equip de periodistes de TV3. Els manifestants els van increpar i van llençar el micròfon del reporter a dins del càmping. Somos 1.000 patriotas es defineix com un grup de compatriotes lleials a Espanya. Al perfil de les xarxes socials afirmen que no busquen atacar, sinó defensar la seva terra, cultura, llengua i manera de viure davant del separatisme violent i excloent.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar