Publicitat
Publicitat

Nova concentració a l'Escala contra la presència policial al càmping Illa Mateua

Concentració davant l'ajuntament de l'Escala per rebutjar l'arribada d'agents de la Guàrdia Civil al municipi. Des de dimarts a la tarda que s'allotgen al càmping Illa Mateua. Durant l'acte es va llegir un manifest en què s'afirma que no els hi volen cap mal, però que no hi ha res que justifigui la seva arribada i que contribueix a enrarir l'ambient.

Després de la cassolada espontània davant del càmping Illa Mateua, per protestar per l'allotjament de 350 agents de la Guàrdia Civil, l'ANC de l'Escala va convocar per ahir a tres quarts de vuit del vespre una concentració a la plaça de l'Ajuntament. L'acte es va programar per just abans de la celebració del ple extraordinari, que havia d'aprovar tres mocions de rebuig a la situació política actual. A l'acte, Francesc Tubau de l'ANC va llegir un manifest davant centenars de persones, en què s'expressava perplexitat per l'arribada d'aquests agents a l'Escala, tenint en compte que la situació actual és exactament igual que fa tres mesos i que no hi ha hagut cap incident concret que en justifiqui l'arribada. Per Tubau, aquest desplegament només respon o bé a una voluntat de provocar o bé a una anticipació pels actes repressius que des de Madrid s'estan planificant.

És per això que es demana als agents que se'n vagin a casa seva.

Durant la concentració es van mostrar pancartes amb diferents eslògans, demanant la llibertat pels Jordis. Va clausurar l'acte l'himne dels Segadors.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar