Publicitat
Publicitat

Vaga d'estudiants

La majoria d'alumnes de l'institut recolza la vaga convocada per avui i per demà. Amb aquesta aturada, l'alumnat vol protestar per la situació política actual i manifestar la inquietud per les conseqüències que pot tenir en el sector de l'ensenyament.

Els alumnes de l'Institut El Pedró de l'Escala han secundat majoritàriament la vaga de dos dies convocada pel Sindicat d'Estudiants . Una vaga contra la repressió de l'estat contra el referèndum, contra les detencions dels presidents de l'ANC i d'Òmnium Cultural i contra l'aplicació de l'article 155 de la Constitució. I és que els alumnes estan preocupats per la situació del país. I volen manifestar la seva preocupació per les conseqüències que això pot tenir en el model educatiu actual.

Les aules de 3r i 4t d'ESO i les de primer i segon de batxillerat eren avui quasi desertes. Malgrat tot, aquells pocs que han anat a l'institut han tingut classe amb una certa normalitat.

Per decidir sumar-se a la vaga, tots els alumnes havien estat convocats prèviament a una assemblea on s'acordava fer-ne seguiment. La convocatòria és per a dos dies, avui i demà. I demà, a més, hi ha convocades manifestacions a les quatre capitals de demarcació, totes a les dotze del migdia.

La vaga la seguei la majoria d'estudiants. El seguiment de les manifestacions ja és altra cosa.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar