Publicitat
Publicitat

Rafel López a La Casa de la Vila

El regidor de Cultura i Joventut Rafel López ha estat el convidat d'aquesta setmana al programa La Casa de la Vila. Entre d'altres informava de la creació a l'Escala d'una Associació de joves, de la bona feina que fan les entitats o dels cartells que marquen itineraris culturals a l'Escala.

El Museu de l'Anxova i de la sal, el recentment estrenat Alfolí, el patrimoni de Víctor Català, el cementiri marí; són una petita part del patrimoni cutrural del que disposa l'Escala, on no cal oblidar el jaciment d'Empúries.

Aquest patrimoni és molt extens, i és pe això que es volen marcar itineraris que guiïn els visitants.

Uns panells informatius que s'han començat a instal·lar en són el primer pas.

Rafel López ho explicava al programa La Casa de la Vila de Canal 10, on també destacava la importància que les entitats tenen per la vila a l'hora de tirar endavant activitats. Els hi agraïa la feina i parlava de pressupostos. Per aquest any rebran quantitats semblants a l'anterior exercici.

López es referia també a la creació d'una nova Associació de joves de l'Escala, una nova entitat que sorgeix del jovent que col·labora a l'Espai Jove.

La Casa de la vila es pot veure repetit en diferents horaris durant aquesta setmana i també es pot trobar a www.canal10.cat.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar