L'Escala 4 Palafolls 1

L'Escala és a dos punts del líder, el Girona, després de guanyar per un clar 4 a 1 al Palafolls.

L'Escala és a dos punts del Girona, el líder del grup primer de segona catalana, després de guanyar per 4 gols a 1 al Palafolls a la vuitena jornada de lliga.Els 4 gols locals van arribar a la primera part.El primer al minut 3 el sumava Xavi Mora després d'aprofitar una bona jugada per la banda esquerra. Rematava Pol Compte, rebutjava Oriol Parera i Mora ho aprofitava per empènyer la pilota al fons de la xarxa.El protagonisme de Pol Compte va ser decisiu. L'ex-jugadoir de La Jonquera, amés de rematar el xut previ al primer gol, en marcava 3 més als últims 10 minuts de la primera part.El 2 a 0 al minut 37. Aquesta vegada la pilota arribava franca al davanter local que agafava l'esquena a la defensa del Palafolls. Superava amb molta qualitat el porter visitant.El 3 a 0 arribaria tant sols dos minuts després, al 40. Després del llançament en curt d'un còrner, un defensa tocava la pilota amb les mans. A le simatges sembla de de manera involuntària, però l'àrbitre no ho va veure així. Pol Compte va gestar i marcar el quart gol local, ja al límit del primer temps. El 10 de l'Escala s'escapolia molt bé de la defensa i amb un toc precís creuva la pilota a la sortida del porter del Palafolls.El 4 a zero deixava les coses molt clares però no mostrava el que passaria a la segona part.Els escalencs van perdre el control del partit i van ser els visitants els que van tenir les millors  ocasions.No trobarien porteria fins al minut 85 amb un gol de Leandro Damián.El pròxim partit de l'Escala serà dissabte contra el Can Gibert. Els escalencs visiten el camp on van aconseguir l'ascens històric a la Primera Catalana de la mà de Pitu Batlle.