Publicitat
Publicitat

Inscripcions per al mercat de Nadal de l'Escala

Fins al 25 de novembre hi ha temps per apuntar-se al Mercat de Nadal de l'Escala, que enguany se celebra del 8 al 10 de desembre. La novetat és que aquest any es torna a obrir el mercat a establiments de fora de l'Escala, després del parèntesi de l'any passat.

El 8, 9 i 10 de desembre l'Escala celebra una nova edició del Mercat de Nadal. I l'Agència de Desenvolupament Econòmic i Turístic de l'Escala, l'ADET, ha obert les inscripcions per aquelles botigues o paradistes que vulguin apuntar-s'hi. La novetat és que aquest any es torna a obrir el mercat a establiments de fora de l'Escala, després del parèntesi de l'any passat. El termini per inscriure's acaba el dia 25 de novembre. El preu de la inscripció és de 36 euros el metre lineal de parada, però serà gratuïta per les entitats sense ànim de lucre locals, ONG i socis de la UBET.

Per a la inscripció cal presentar fotocòpia del DNI o CIF, fotografies on es vegi clarament el gènere que s'exposa, còpia de l’alta en el Règim de la Seguretat Social i, en cas de vendre productes alimentaris, caldrà disposar del registre sanitari corresponent.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar