Publicitat
Publicitat

L'Escala participa a Som cultura amb una doble proposta

Per primer cop, l'Escala participa al Som cultura. Durant el mes de novembre es programen una selecció d'activitats per donar a conèixer l'oferta cultural de les comarques de Girona. El dia 26 de novembre es farà una visita guiada a l'Alfolí de la sal amb recitació de poemes. I el 19 de novembre actuaran els caps de corda de la Giorquestra en el primer Portalblau d'hivern.

Per primer cop, el festival d'arts i músiques de la mediterrània de l'Escala, el Portalblau, programa una ruta guiada, un concert i una degustació d'anxoves fora de la temporada d'estiu. Serà el dissabte 19 de novembre a l'Alfolí de la sal. Consistirà en l'actuació dels caps de corda de la reconeguda Giorquestra, basada en una de les obres emblemàtiques catalanes per a quartet de corda d'Eduard Torldrà i inspirada en els poemes de "La ginesta", de Joan Maragall. El concert serà a dos quarts d'una del migdia en format DoReVi.

Tindrà un cost de 10 euros i l'aforament és molt limitat, només hi ha 90 entrades a la venda. Aquesta proposta del Portalblau d'hivern s'emmarca en la segona edició del Som cultura. Es tracta d'un club promocional del Patronat de Turisme Girona-Costa Brava, impulsat juntament amb altres clubs de producte com el de natura o gastronomia. Duran tot un mes, el de novembre, es programen una selecció d’activitats per descobrir l’àmplia oferta cultural, patrimonial i d’espectacles de les comarques gironines.

 

Dins el Som cultura, l'Escala també hi participa amb una altra proposta: l'Alfolí amb veu poètica. Serà una visita guiada a l’exposició permanent de l’Alfolí de la Sal, titulada “L’Escala i la Mar d’Empúries”, de la mà de poetes consolidats que recitaran textos relacionats amb la sal i l’edifici. Es farà el dia 26 de novembre i disposa de 15 places. Les entrades es poden comprar a les webs de Somcultura o de visitlescala.cat.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar