Publicitat
Publicitat

La pell freda amb pantalla gran

Aquesta setmana molt de cinema fantàstic a la pantalla gran com 'Geostorm' o 'La pell freda', també hi ha comèdia com 'Atraco en familia'

Una setmana més arriben moltes estrenes a les sales de cinema, entre elles un bestseller del barceloní Albert Sánchez Piñol, un blockbuster del productor d'Independence Day, el nou drama d'Emma Suarez i el més nou del director de Loreak.

Una de les estrenes més espectaculars i candidata a entrar als rànquings de taquilla és 'Geostorm' blockbuster dirigit per Dean Devlin, el productor de molts dels èxits de Roland Emmerich. Un film que arriba al cinema, sense massa campanya publicitaria tot i l'espectacularitat de les seves imatges.'Geostorm' és una de les anomenades disaster movie. Gerard Butler és l'estrella principal d'aquest film que explica com la Terra ha estat afectada per moltes catàstrofes naturals, per aquest motiu les potències mundials creen una xarxa de satèl·lits per controlar el temps i avisar de futures complicacions. Però la cosa surt malament i aquesta xarxa acaba convertint-se en una amenaça per la terra amb l'arribada de grans tempestes que poden acabar amb tot el planeta. Juntament amb Butler, hi ha només com Ed Harris, Andy Garcia o Jim Sturgess.

L'altra gran estrena de la setmana és 'La Pell Freda' adaptació cinematogràfica de la novel·la d'Albert Sánchez Piñol. Alguns privilegiats ja l'han pogut veure en la darrera edició del Festival de Sitges. El director francès Xavier Gens ha estat l'encarregat de transformar la narració de Piñol en aquesta pel·lícula que oscil·la entre el thriller i el terror i, que compta amb les interpretacions d'Aura Garrido, David Oakes i Ray Stevenson. Durant l'inici de la Primera Guerra Mundial, un irlandès fi i llegit decideix fugir de la civilització i anar-se'n un any a una illa remota a anotar la intensitat dels vents. En principi comparteix illa amb un home rústic que viu al far, però aviat topa amb unes criatures llefiscoses que ataquen de nit. Es tracta d'una adaptació fidel que a grans trets respecta el relat original. Un dels grans atractius del film és l'equilibri entre la fantasia, l'èpica i el terror que es van servint en petites dosis. A més, els escenaris volcànics de Lanzarote i Girona el doten d'una aura de misteri que acompanya a la perfecció a la trama.

I per aquells que busquen un cinema fresc, i sense tanta fantasia arriba la comèdia 'Atraco en familia' un film francès, picada d'ullet a pel·lícules com 'Operación Concha', 'Missió: Impossible' o 'James Bond'. Dues germanes de personalitats molt diferents, es coneixen el dia de la lectura del testament del seu pare. Just després descobreixen que el seu pare no ha mort, està amagat doncs és un lladre de guant blanc vingut a menys que vol recuperar el temps perdut. El seu pla exigeix implicar a les seves filles i robar un Stradivarius valorat en 15 milions d'euros.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar