Guanya el Sénior Femení

El Sénior femení ha guanyat els dos partits jugats fins ara a la fase prèvia de Tercera Catalana després de derrotar el Palamós per 57 a 49. Els proper rival és el Sarrià, el líder provisional.

El sènior femení del Club Bàsquet l'Escala, que juga a Tercera Catalana,  ha debutat a casa amb una treballada victòria davant el Palamós per 57 a 49.Les del Baix Empordà arribaven a l'Escala com a líders de la categoria després de la primer jornada de lliga.Amb aquest resultat l'Escala suma el segon triomf consecutiu de la temporada en dues jornades.El partit no va ser fàcil per l'Escala, que va anar sempre per darrera al marcador al primer quart, fins als instants finals que va empatar a 17.A la segona entrega les locals es van situar millor a la pista i van ser clarament superiors a les palamosines, deixant el marcador en un 36 a 29 a la mitja part.El tercer quart va ser de transició, amb l'Escala lluitant per mantenir les diferències, cosa que aconseguien amb un 45 a 37.A l'últim quart el Palamós va reaccionar, acostant-se fins a dos punts, amb un 47 a 45.Finalment les locals vam saber gestionar el tram final del partit fins al 57 a 49, el resultat definitiu.En la propera jornada l'Escala visitarà la pista del Sarrià, el líder amb tres victòries després de tres partits jugats.recordem que la competició es troba en la fase prèvia en la que participen 5 equips: l'Escala, Sarrià, Palamós, Sant Julià de Ramis i Silenc.