Publicitat
Publicitat

Totes les estrenes de la setmana

Aquesta setmana arriba molt de terror a la pantalla gran amb 'Anabelle 2' i 'El muñeco de Nieve', tenim drama amb 'El castillo de cristal' i cinema infantil amb la segona part de 'Operación Cacahuet'

Aquesta setmana les estrenes cinematogràfiques ja fa uns dies que les podem trobar a cartellera, amb la festa intersetmanal moltes d'elles van arribar la nit de dimecres a la pantalla gran. Un exemple el tenim amb 'El muñeco de nieve' pel·lícula de suspens i crims, basada en un best-seller de l'escriptor noruec Jo Nesbø que té amb una col·lecció de moment amb onze títols protagonitzats pel detectiu Harry Hole. 

El suec Tomas Alfredson, director de 'Déjame entrar' o 'El topo' porta l'adaptació a la gran pantalla amb Michael Fassbender, Rebecca Ferguson, JK Simmons o Val Kilmer entre altres. Harry Hole investiga la desaparició d'una dona durant la primera nevada. L'única pista que té és la seva bufanda, la qual va aparèixer al coll d'un ninot de neu. Ell i el seu equip sospiten que un assassí en sèrie ha tornat per completar els seus crims, així comença un joc per resoldre el trencaclosques i avançar-se a l'implacable assassí abans de la propera nevada. 

I no deixem el suspens però i afegim una mica de terror amb 'Annabelle: Creation', segona part de la taquillera 'Annabelle'. El film se situa els anys 50, després de la tràgica mort de la seva filla, un fabricant de nines i la seva dona decideixen crear un orfenat per superar la mort de la seva filla. Així acullen una monja i diverses nenes procedents d'un orfenat tancat. Totes elles seran l'objecte de desig d'una de les creacions del fabricant. La nina Annabelle.

Aquesta setmana també hi ha fets reals amb el film 'El castillo de cristal' amb Brie Larson, Noami Watts i Woody Harrelson. El film explica les memòries de la periodista Jeanette Walls.Jeannette Walls viu a Nova York, és periodista i està enllestint la seva boda amb un gran empresari. Segurament un fet molt allunyat del que haurien volgut els seus pares, qui la van criar juntament amb els seus quatre germans d'una manera bastant poc ortodoxa, viatjant amunt i avall, sense una estabilitat econòmica i sense llar.

Aquesta setmana també torna el director Steven Soderbergh amb 'La suerte de los Logan' una comèdia d'acció amb Channing Tatum, Adam Driver, Daniel Craig i Katie Holmes de protagonistes.En un petit poble de West Virginia viuen els germans Logan, dos homes amb poca sort a la vida. Per acabar amb aquesta maledicció familiar els dos idearan un pla per robar els diners recaptats durant la carrera de la Nascar a Carolina del Nort. Si el cop surt bé, els dos sortiran de pobres, seran triomfadors i tothom els voldrà de companys.

Per els més menuts, aquest cap de setmana arriba 'Operació Cacahuet 2' noves aventures d'en Surly i els seus amics per evitar que el malvat alcalde els destrueixi la seva llar. 

Per aquells que busquin comèdia arriba ' Solo se vive una vez' on un estafador es farà passar per un altra persona per escapar de Gerard Depardie, Santiago Segura i Hugo Silva.

I per un públic que busqui un film més íntim arriba ' Canción de Nueva York' amb  Kate Beckinsale, Pierce Brosnan, Jeff Bridges i  Callum Turner. A la ciutat de Nova York un jove que vol se escriptor ha de fer front a les idees de futur que té el seu pare per a ell. Enmig del conflicte pare-fill, també hi ha la relació extramatrimonial que el seu pare té amb una misteriosa noia. El jove intentarà ajudar però s'acabarà embolicant amb l'amant del seu pare. 

{{ tall OPERACIO / SOLO/CANCION }}



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar