Publicitat
Publicitat

Sardanes als Pilans el dia del Pilar

El camp dels pilans celebra un any més la diada del Pilar amb una audició de sardanes. El president de l'associació de veïns fa públic que aquest hivern podria pavimentar-se la pista del costat del local social del barri.

Les notes de la sardana es tornaran a fer sentir aquest dijous a la pineda del camp dels Pilans. Serà una audició protagonitzada per la cobla Els Rossinyolets, de Castelló d'Empúries. Començarà a les quatre de la tarda i inclourà sardanes lligades al barri com la "Camp dels Pilans" de Narcís Costa, d'autors històrics com Mas Ros -"Ermita de Collbàs"- o Jaume Bonaterra -"Ventolina", sense oblidar el més gran dels autors escalencs, l'Avi Xaxu, de qui es tocarà "La Segadora".

L'associació obrirà un servei de coques i begudes.

Per aquesta temporada, l'associació de veïns del barri està ultimant les negociacions amb l'Ajuntament per tal de pavimentar la pista del davant del local social.

Tot sembla indicar que la pavimentació de la pista podria dur-se a terme en els primers mesos de l'any vinent. I l'objectiu seria estrenar-la abans de la revetlla de sant joan.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar