Publicitat
Publicitat

L'Escala 1 Palafrugell 0

Una molt bona primera part de l'Escala li dona la primera victòria a casa aquesta temporada. Els escalencs són segons a quatre punts del Girona B. Els homes de Ricard Ferrer encara no han perdut cap partit.

El Futbol Club l'Escala es manté a la zona alta de la classificació després de guanyar aquest diumenge al Palafrugell per 1 gol a zero.Amb aquest resultat els escalencs continuen invictes amb 4 victòries i dos empats, a quatre punts del Girona B que ha guanyat els sis partits que ha disputat.El gol local va arribar al minut 3, després d'un rebot en la pressió de Musa que va arribar a Pol Compte que marcava amb un xut des de l'àrea grossa.Els primers 45 minuts van ser cent per cent pels locals, amb fins a 8 ocasions on els homes de Ricard Ferrer haurien pogut augmentar l'avantatge.La velocitat de Musa per la banda dreta va desequilibrar el rival, generant constats aproximacions per aquest costat.El mateix Musa, Pol Compte, Nil Pàmies o Xavi Mora van tenir molt bones ocasions de gol.El segon temps va ser molt més equilibrat, amb el Palafrugell que més amb el cor que amb el cap va apretar molt per assolir l'empat.L¡1 a 0 es va mantenir fins al final gràcies a les bones intervencions de Joan Ureña i a la bona feina dels centrals, que van anar rebutjant una a una totes les pilotes que els baix-empordanesos van penjar a l'àrea.La davallada en l'aspecte físic va fer que l'Escala acabés demanant l'hora.El proper cap de setmana es juga la setena jornada, amb duel a la part alta. Diumenge a les quatre de la tarda  juguen primer i segon classificat, Girona B-l'Escala.