Publicitat
Publicitat

Nou tríptic d'activitats de l'Espai Jove l'Esbotzada

Ja es pot consultar el nou trípitc de l'Espai Jove l'Esbotzada, amb tota la informació sobre els serveis que ofereix i les propostes previstes fins a finals d'any. La major part de les quals són completament gratuïtes. L'activitat més propera és una sortida a Port Aventura el dia 21 d'octubre. 

L'Espai Jove l'Esbotzada ha publicat un nou tríptic que recull les activitats previstes fins a finals d'any, la major part de les quals són completament gratuïtes. Entre les propostes previstes hi ha un taller de graffiti, un curs de Dj's, una sortida a Port Aventura i una nova edició del concurs de cuina "Mostra't Chef". També està prevista la celebració del primer aniversari de l'Espai Jove, que es farà l'1 de desembre a la plaça Víctor Català. Aquestes activitats són fruit de les propostes i suggeriments dels joves.

 

El tríptic també dóna informació dels serveis que ofereix l'Espai Jove, que aquest any incorpora també ofertes formatives. 

D'altra banda, s'està treballant en la creació d'una associació juvenil, per introduir els joves en el món de l'associacionisme.

 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar