Publicitat
Publicitat

Visita a l'Alfolí en el marc de les JJEE del Patrimoni

L'Alfolí de la Sal, el criptopòrtic d'Empúries i la llotja del peix són els tres elements que es van poder visitar dissabte en el marc de les Jornades Europees del Patrimoni. A l'Alfolí, l'atenció es va centrar tant en l'exposició permanent del primer pis com en els elements arquitectònics més característics de l'edifici.

Una vintena de persones han seguit amb interès la visita guiada per l'edifici de l'Alfolí de la sal programada en el marc de les Jornades Europees del Patrimoni. Ha estat un cap de setmana intens amb centenars de visites gratuïtes programades arreu en llocs emblemàtics. A l'Escala la visita programada era per l'espai de l'Alfolí de la Sal, amb protagonisme especial per a l'exposició permanent "L'Escala i la mar d'Empúries" que ocupa al primera planta de l'edifici.

Però tractant-se d'un edifici acabat de restaurar recentment, la visita també parava molta atenció a la importància de l'edifici en sí, als seus detalls arquitectònics i els usos que havia tingut.

L'Ajuntament de l'Escala fa una vintena d'anys que participa a les Jornades Europees de Patrimoni. Cada any s'ha posat en valor un element o altre del patrimoni local.

A l'Escala mateix, hi havia altres visites programades en el marc de les Jornades Europees. A Empúries, visitant el criptopòrtic de la domus dels mosaics. I al Maram - Centre d'Interpretació del Peix es va programar una visita especial al port i la llotja del peix amb degustació final.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar