Publicitat
Publicitat

Concert de violí i piano

Els concerts clàssics l'Escala - Empúries s'acomiada de Sant Martí amb un concert de violí i piano, de cara a la propera setmana els concerts fan el salt a l'Alfolí de la sal un espai més íntim i proper.

Aquest dissabte l'església de Sant Martí d'Empúries va acollir l'últim concert de la temporada dels concerts clàssics l'Escala - Empúries, va ser un recital de violí i piano a càrrec de Elena Chvertok i Silivia Murolo. El duet va oferir un concert amb temes de Tartini, Mozart i Beethoven.

La violinista Elena Chvertock va néixer a Bielorússia i va fer el seu debut l'any 85 amb l'orquestra Estatal, ha participat en diversos festivals internacionals guanyant diversos premis. Ha ofert concerts arreu del món i acumulament és professora del conservatori Tchaikovski de Moscou i també dona classes magistrals en molts països i participa com a jurat en diferents concursos internacionals. Per la seva banda la pianista Siliva Murolo va graduar-se l'any 91 a Roma. Més tard va seguir cursos de composició i teoria de la música. Realitza concerts com a solista i en format duo en els principals festivals d'Itàlia, Europa i Amèrica. Forma part de jurats en diversos concursos de piano. 

{{ tall tallet }}

Els concerts clàssics l'Escala - Empúries inicien temporada d'hivern a l'Alfolí de la sal, un espai més íntim i proper. De moment s'han programat tres concerts el primer aquest mateix cap de setmana amb el trio Rodin i el seu projecte Ballem, el novembre serà el torn de l'havanera amb la soprano Indira Ferrer i el pianista Antoni Mas. El dia 8 de desembre serà l'ocasió per gaudir del concert de nadal amb el Cor da capo Barcelona.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar