Publicitat
Publicitat

Presentació del llibre Les claus de la salut, de l'equilibri emocional als valors espirituals

I si la salut no fos només una qüestió del cos, sinó que la ment hi tingués un paper molt important? Aquest és el punt de partida del llibre de la infermera del CAP de l'Escala, Rosa Cantó, titulat "Les claus de la salut, de l'equilibri emocional als valors espirituals". Aquest vespre Cantó és l'entrevistada al programa Parlem de Canal 10 Empordà.

La infermera del CAP de l'Escala, Rosa Cantó, firma el llibre "Les claus de la salut. De l'equilibri emocional als valors espirituals". Publicat per Pagès Editors, compte amb el pròleg del llibreter escalenc Eloi Salvat. El llibre ofereix un nou punt de vista sobre les malalties i el seu tractament. A partir de dos conceptes de la medicina oriental, equilibri i apoderament, planteja una reflexió profunda sobre la nostra salut i alguns aspectes de la medicina occidental.

Rosa Cantó parteix de la premissa que moltes dolències que tenim vénen provocades per un desequilibri emocional, situacions d'estrés o conflictes interiors que ens fan emmalaltir. Per això recomana que, per curar-nos, no anem al símptoma, sinó que fem un pas més enllà i busquem l'origen. 

 

Fins i tot, Cantó convida a veure una malaltia, no com un càstig, sinó com una oportunitat per aprendre a ser millor persona. Aquestes i altres qüestions sobre el llibre "Les claus de la salut!", s'abordaran aquest vespre al programa Parlem de Canal 10 Empordà, amb una entrevista a la seva autora.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar