Publicitat
Publicitat

Moltes novetats a les sales

Aquest cap de setmana arriba a les sales l'esperada 'Blade Runner 2049'. També ho fan el drama 'La Cabaña', la comèdia 'Toc Toc' i el film per a tota la família 'Tu mejor amigo'.

Un divendres més fem un repàs a totes les novetats cinematogràfica. Avui s'estrena l'esperada continuació de la clàssica 'Blade Runner', el drama d'aventures amb Kate Winslet i Idris Elba, un film per els amants del animals i una adaptació teatral de gran èxit. 

La gran estrena de la setmana i també una de les pel·lícules més comentades de l'any 2017 es 'Blade Runner 2049', seqüela del clàssic de Ridley Scott que arriba 35 anys després de l'estrena de 'Blade Runner'. Després de moltes reunions, Ridley Scoot va decidir actuar coma productor de la segona part cedint la direcció a Denis Villeneuve.'Blade Runner 2049' se situa trenta anys després dels fets ocorreguts al primer film, l'agnet K un nou blade runner descobreix un secret que pot posar fi al caos que domina la societat. Tot buscant la veritat trobarà a Rick Deckard, un antic blade runner al qual se li va perdre la pista fa 30 anys. El film compte amb la participació de Harrison Ford, Ryan Gosling, Ana de Armas, Dave Bautista i Robin Wright entre altres.

Però no només de 'Blade Runner' viu el cinema, una de les altres destacades de la setmana serà 'La montaña entre nosotros' un drama d'aventures i supervivència protagonitzat per Kate Winslet i Idris Elba. Un doctor de prestigi i una escriptora d'èxit comparteixen un viatge en un avió privat, es veuran obligat a unir forces arran d'un accident de l'avioneta en mig de les muntanyes de Colorado. Fet que els deixa completament aïllats de la societat i enmig d'un clima molt complicat.

El cinema amb animals es un subgènera que ha deixat grans moments a la retina dels cinèfils. Un dels més populars amb gossos, la comèdia familiar 'Beethoven'. Aquest divendres arriba l'emotiva 'Tu mejor amigo' de la mà del mateix director que va fer 'Siempre a tu lado Hachiko'. La pel·lícula és una adaptació de l'aclamat best seller de W. Bruce Cameron, i explica la commovedora i sorprenent història d'un gos molt fidel, que troba el sentit de la seva pròpia existència a través de les vides dels humans als que ensenya a estimar i riure.

També arriba cinema espanyol, concretament aquesta setmana s'adapta una obra de teatre d'èxit a la pantalla gran, parlem de 'Toc Toc'. Una comèdia dirigida per Vicente villanueva i amb Paco León, Alexandra Jiménez, Rossy de Palma, Oscar Martínez, Adrián Lastra, Nuria Herrero i Inma Cuevas. Un grup de pacients que pateixen un Trastorn Obsessiu Compulsiu, un TOC, coincideix en la consulta d'un psicòleg. Aquest es retarda i, mentre esperen, intenten contenir les seves manies i trastorns. 

 

Finalment destaquem 'La Cabaña', un drama amb Sam Worthington de protagonista acompanyat d'Octavai Spencer i Radha Michell. Mack Phillips després de patir una tragèdia familiar, cau en una profunda depressió que el porta a qüestionar-se totes les seves creences. En aquest moment, rep una carta on un misteriós personatge el cita a una cabanya abandonada a un bosc d'Oregón. Tot i els seus dubtes, viatja a la cabanya, on es trobarà amb una persona inesperada. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar