Publicitat
Publicitat

Una bona temporada

Amb la festa de l'Anxova acabada, l'Escala dona per tancada la temporada d'estiu. Enguany amb mesos molt bons com juny i agost. El juliol es considera un més excepcionalment estrany. Pel que fa a setembre-octubre s'ha seguit la línia d'anys anteriors.

Finalitzada la festa de l'Anxova, l'Escala dona per tancada la temporada d'estiu per donar pas al turisme de cap de setmana. L'estiu 2017 tal i com ja havia destacat el president de l'UBET Narcís Peraferrer, ha estat marcat per un juny molt bo, un juliol molt particular i un agost bo amb turisme del país. Enguany el setembre, habitualment un mes important pel que fa visites, s'ha vist molt perjudicat pel temps. Amb una festa major amb pluja, vent i fred i una festa de la sal passada per aigua i una festa de l'anxova en mig d'un conflicte polític delicat. 

Pel que fa a les procedències dels turistes es mantenen respecte anys anteriors amb un lleuger increment de belgues i holandesos, un públic interessant per l'Escala.

 

Les noves tecnologies com l'App i la plana web de turisme visitlescala.cat són dos elements imprescindibles per augmentar el nombre de visitants, per això es treballa dia a dia.

 

Fent balanç, acabat l'estiu i veient que la temporada es manté unes setmanes més de l'habitual, també es fa un bon balanç dels visitants que opten per l'Escala fora dels mesos considerats més turístics. El que queda demostrat als registres de les oficines de turisme, és que cada cop més el visitant busca unes vacances on la natura, la cultura i l'esport són els tres elements principals. Així les activitats més demanades a les oficines són les rutes de senderisme, les visites al MAC Empúries i les millors pistes o camins per fer bicicleta i running.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar