Publicitat
Publicitat

L'alcalde de l'Escala valora els fets dels últims dies

L'alcalde de l'Escala, Víctor Puga, s'ha desmarcat de les consignes del Partit Socialista de Catalunya, i diumenge va permetre l'obertura dels tres col·legis electorals del municipi. Per Puga, l'alcalde ha d'estar al servei del poble, assumint totes les conseqüències. I el dret a decidir és legítim i completament democràtic.

Aquests dies, l'alcalde de l'Escala, Víctor Puga, ha rebut mostres de suport dels veïns del municipi que estaven a favor del referèndum, ja que des d'un primer moment l'ajuntament va expressar el seu compromís amb el Pacte Nacional pel Referèndum i amb el dret a decidir. És per això que diumenge el consistori va cedir els tres col·legis electorals per a les votacions. El suport d'aquests veïns de l'Escala pren molta rellevància, ja que no s'ha d'oblidar que, malgrat ser independent, Víctor Puga governa sota les sigles del PSC i les consignes del partit eren no fer res que pogués facilitar la celebració del referèndum. Consignes que s'han seguit en capitals com Lleida, amb l'alcalde socialista Àngel Ros, o a Tarragona, amb Josep Fèlix Ballesteros. En alguns casos, fins i tot la negativa de l'alcalde a la votació ha portat al trencament de pactes de govern. Per Víctor Puga, l'alcalde ha d'estar al servei del poble, amb tot el que això comporta.

Puga insisteix en el fet que Catalunya s'ha de poder expressament lliurement i parla d'anhel legítim. 

L'alcalde de l'Escala també ha condemnat les càrregues policials de diumenge, que qualifica de repressió i impròpies d'una societat civilitzada.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar