Publicitat
Publicitat

Aturades i concentracions davant l'Ajuntament

Molts escalencs s'han concentrat aquest matí a les 12h, a la plaça de l'Ajuntament per expressar el seu rebuig a l'acció policial d'ahir durant el referèndum. Tampoc hi han faltat els bombers, rebuts amb aplaudiments de tots els assistents. 

Tot i la pluja, han estat molts els escalencs que s'han concentrat aquest matí a les 12h a la plaça de l'ajuntament per expressar el seu rebuig a la violència indiscriminada de la Guàrdia Civil i la policia espanyola d'ahir durant el referèndum. Una aturada que ha respost a la crida feta per l'Associació Catalana de Municipis i l´Associació de Municipis per la Independència. Els que tampoc han fallat a l'aturada d'un quart d'hora han estat els bombers, rebuts amb forts aplaudiments per part dels assistents. 

Durant l'aturada s'ha fet la lectura del manifest on és destaquen els actes d'ahir, la visió d'Europa i la violència injustificada davant de persones indefenses. Una lectura de rebuig a la violència i demanant a la comunitat internacional que reaccioni davant el que ha passat a Catalunya. Jordi Gallegos, coordinador del referèndum a l'Escala ha estat l'escollit per fer la lectura acompanyat per l'alcalde  i regidors. Al finalitzar la lectura i enmig de llàgrimes un simbòlic i llarg aplaudiment .



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar