Important victòria del CB L'Escala

Els homes d'Albert Clopés, guanyen a casa davant el Santa Eugènia de Berga. Un partit emocionant, complicat i llarg i amb uns minuts finals d'infart. El 88 - 85 situa els escalencs a la posició número 5 de la taula aquesta tercera jornada a primera.

Important i treballada victòria del primer equip de bàsquet masculí del CB L'Escala davant el Santa Eugènia de Berga per 88 -85. Els homes d'Albert Clopés van començar bé, ja que de seguida van posar-se per davant al marcador finalitzant el primer quart 25 - 23. El Santa Eugènia, no afluixava i continuava a sobre posant les coses difícils, però no aconseguia capgirar el marcador i finalitzava el segon quart 43 - 41. Les gran jugades individuals, els triples i el joc en equip van donar resultat, aconseguint la màxima diferència durant el tercer quart amb el 61 - 52 al marcador. Ja al tram final i amb les intencions clares sobre la pista cap dels dos equips volia deixar escapar punts, per això es va arribar a la pròrroga després del 76 - 76 a l'electrònic. La mentalitat guanyadora de l'Escala va ser determinant per encarar el partit a favor dels locals.

Una bona sortida a la pròrroga de l'equip local i el reforç del públic va permetre aconseguir una victòria important de cara a la regularitat de la lliga.