Publicitat
Publicitat

Nova temporada Parlem de Salut

Aquesta setmana ha tornat a la programació de Canal 10 el programa 'Parlem de Salut'. Se'n fan dues emissions els últims divendres de més a les 8 i a les 10 del vespre. És el programa amb millor audiència de Canal 10 Empordà.

Canal 10 Empordà, incorpora una temporada més els programa Parlem de Salut, un dels programes amb més audiència de la programació regular de televisió de l'Escala. El Doctor Narcís Prat i les cuineres Joina Oliveras i Remei Arnau, tornen al cap davant del programa aportant noves receptes i molts consells saludables. 

Seguint al línia habitual, el programa arribarà puntal l'últim divendres de mes amb la novetat que aquesta temporada la primera emissió serà a les 8 del vespre justa abans de l'informatiu, amb la seva repetició a les deu de la nit i els seus passes durant el cap de setmana. El primer programa arriba aquesta nit amb plats de fruita de temporada, un primer plat amb el xai de protagonista, unes pomes dolces al forn i un petit homenatge a la Ruta de la tapa de l'anxova. Durant aquesta temporada es cuinarà ànec amb salsafins, dopa de mente, pastís de formatge o sèpia amb mandonguilles. El doctor Prat aconsellarà de productes com els fruits secs, el menjar cru o les confitures i melmelades. Com sempre el programa també estarà disponible a la carta a www.canal10.cat



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar