Publicitat
Publicitat

Madre de Darren Aronofsky a tots els cinemes

El director Darren Aronofsky torna als cinemes amb 'Madre!' protagonitzada per Jennifer Lawrence i Javier Bardem.  Ricardo Darín és el president argentí a 'La cordillera' i 'La llamada' o 'Operación Concha' són les estrenes nacionals. 

Últim divendres de mes i amb ell diverses novetats a les sales de cinema, aquesta setmana Jennifer Lawrence, Ricardo Darín, Macarena García o Karra Elejalde seran algunes de les cares més conegudes a les sales. 

El director de films tant importants com 'Requiem por un sueño' o 'Cisne negro', Darren Aronofsky, torna als cinemes amb la seva nova pel·lícula 'Madre!' protagonitzada per Jennifer Lawrence i Javier Bardem, una cinta que es mou entre el thriller, el drama i el terror. El film va generar controvèrsia al seu passi al Festival de cinema de Venècia ja que va aixecar tan xiulets com aplaudiments.

Un poeta en ple bloqueig creatiu  i la seva jove esposa, viuen tranquil·lament a la casa que estan rehabilitant al mig de la naturalesa.  La seva vida canvia totalment quan dos estranys  els visiten d'imprevist. De fet, poc a poc el comportament del marit va sent cada vegada més estrany, va recuperant la seva inspiració i cada cop veu més apropa la tant desitjada fama, per la seva part la seva dona cada vegada més embogida intenta fer fora a tothom de la seva casa.

Saltem ara al musical, ho fem amb 'La Llamada' adaptació cinematogràfica del musical. Escrita i dirigida per Javier Ambrossi i Javier Calvo i protagonitzada per Macarena García, Anna Castillo, Belén Cuesta, Gracia Olayo i Richard Collins-Moore. 'La llamada' es produeix a Segovia al campament cristià La Brújula. Bernarda és una monja que vol salvar el campament amb la seva cançó 'Viviremos firmes en la fe'. La germana Milagros, una jove amb dubtes sobre la seva vocació, recorda amb nostàlgia que li agradava molt el grup Presuntos Implicados. María i Susana són dues adolescents castigades per escapar-se a un concert i tenen un grup que s'anomena Suma Latina.

Jordi Mollà i Karra Elejalde són els protagonistes de la pel·lícula 'Operación Concha', una comèdia on també hi ha  Unax Ugalde, Ramón Agirre, i les actrius mexicanes Mara Escalante i Bárbara Mori. Marcos Ruiz , un empresari sense escrúpols, lidera una productora de cinema que ha caigut en bancarrota. Desesperat i sense diners, Marcos i el seu equip realitzen un pla per a enganyar a una inversora milionària amb el seu actor preferit. Per això ideen un pla per aconseguir un doble del prestigiós actor Ray Silvela, qui ha rebutjat treballar a la seva pel·lícula .

{{ tall --- concha }}

Ricardo Darín es posa sota les ordres de Santiago Mitre per protagonitzar 'La cordillera', film que es va presentar al Festival de Cannes i s'ha projectat al Festival de Sant Sebastià. 'La Cordillera' té com a context una reunió de presidents llatinoamericans a Xile, on es defineixen les estratègies i aliances geopolítiques de la regió. Hernán Blanco, el president argentí, viu un drama polític i familiar que el farà enfrontar-se als seus propis dimonis, i haurà de prendre dues decisions que podrien canviar el curs de la seva vida en l'ordre públic i privat: per un costat, una complicada situació emocional amb la seva filla, i per altra, la decisió política més important de la seva carrera.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar