Publicitat
Publicitat

L'Escalenc de Setembre i Octubre

Surt al carrer el número 414 de l’Escalenc, corresponent als mesos de setembre i octubre. La portada dedicada a la Festa de la Sal 2017 per homenatjar el seu XX aniversari. 

El butlletí independent cultural i informatiu de l'Escala, la revista l'Escalenc corresponent als mesos de setembre i octubre ja està disponible a tots els punts de venda habituals. Una foto de la festa de la sal ocupa la portada, de l'edició 414, tot un homenatge al seu XX aniversari. A la secció del Full Obert, s’hi podran llegir col•laboracions habituals com la de l’alcalde, Víctor Puga, qui parla de l'Alfolí de la Sal.Joan Barceló, al seu Bocins de món, escriu sobre gent de Dublín.  Lluís Colomeda dedica les seves línies a tres històries de mar parlar de supervivents, de pel·lícules i també de superació personal.Pere Juhe, fa un repàs a l'estiu 2017 amb Esquitxos d'estiu. En aquesta edició també hi trobem el pregó de festa major de l''arqueòleg Eudald Carbonell pregoner de l'Escala 2017.Jordi Piqué continua amb el seus articles escolars, en aquesta ocasió amb un bon nombre de fotos del curs  96-97 i el reportatge fotogràfic dels seus alumnes i mestres. 

Les pàgines centrals de l'Escalenc són dedicades a la Festa de la Sal amb un recull de fotos de Francesc Targa dels actes dels 20 anys de la festa de la sal i un escrits de la secció de rem del CER que enguany participaven per primera vegada a la festa. 

A la secció noticiari es fa una ullada al més destacat del mes de juliol i agost com la presentació dels diferents festivals, la q de qualitat de les oficines de turisme, l'acord de l'Ajuntament i l'hereu de l'escriptora escalenca Caterina Albert o la cantada d'havaneres a la platja. Tot això seguit amb el llistat d'actes culturals dels dos darrers mesos. 

Pel que fa l'esport hi ha articles dedicats al futbol al bàsquet i al tennsi taula.Al final com sempre la galeria d'escalencs d'hair, d'avui i de sempre i l'humor de vila-mitjà.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar