Publicitat
Publicitat

Carles Roman presenta un curt al Festival de cinema de Girona

Del 27 al 30 d'aquest es de setembre, és a dir des d'avui i fins dissabte es celebra el 29è Festival de Cinema de Girona. Entre les pel·lícules seleccionades per a la seva projecció en hi ha una d'escalenca, Es tracta de ' El retrat oval ', dirigida per Carles Roman.

Aquest divendres a les 10 del vespre al Cinema Albèniz de Girona es projecta el curtmetratge 'El retrat oval', un film de 'nicinc produccions' , escrit i dirigit per l'escalenc Carles Roman.El curt ha estat un dels seleccionats entre els centenars que es presenten al festival, en aquest cas en la secció  DO Girona en l'apartat de ficció.'El retrat oval' es basa en un relat d'Edgar Allan Poe.Tot i poder-ho intuir per l'estil habitual de l'escriptor americà, no es tracta d'una película de por.

La banda sonora és pròpia, els escenaris són de l'entorn de l'Escala i els actors també.És una producció local.

Entre els participants al curt hi ha l'especialista en cinema de Canal 10 Empordà Jordi Horno, que ha doblat al català el personatge principal.El curt es presenta en versió catalana i també en anglès, soca que li dona la possibilitats de presentar-se a molts més festivals.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar