Publicitat
Publicitat

El PDeCAT demana contenir la despesa en obres

El convidat d'aquesta setmana a La Casa de la Vila de Canal 10 és el portaveu del PDeCAT Robet Bosch. Entre d'altres mostra la seva disconformitat en com es gasten els diners amb obres. També es posiciona sobre l'1 d'octubre i lamenta que l'equip de govern no els hagi deixat l'Alfolí per fer una conferència .

El PDeCat de l'Escala considera que des de l'equip govern municipal es continuen fent les coses malament pel que fa a les obres.Acabades les dues fases del front marítim, a l'últim ple s'aprovaven dues obres més: la connexió del Passeig de Riells amb La Clota i la reforma del primer tram de l'Avinguda Montgó.El PDeCAT no està d'acord ni com es gasten els diners ni com s'apliquen els criteris estètics.El PDeCAT també s'ha pronunciat respecte la convocatòria de diumenge vinent.Tot i declarar-se no independentista, el seu portaveu entén que per sortir de la situació actual la única solució són les urnes.

Pel que fa a la municipalització de serveis com aigua, llum o clavegueram que s'ha proposat des d'Esquerra Republicana, el PDeCAT  no ho veu viable, entenent que s'incrementarien de manera important els costos.Bosch feia totes aquest declaracions a La Casa de la Vila de Canal 10, on també demanava explicacions a l'equip de govern per no haver  deixat una sala de l'Alfolí per fer una conferència. Creu que se'ls ha discriminat.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar