Publicitat
Publicitat

La literatura en un tuit, nou llibre de Laura Borràs

Llibreria Vitel·la va acollir diumenge la presentació del llibre 'La literatura en un tuit' amb Laura Borràs i Albert Carol, abans però vam parlar amb ella per descobrir més secrets d'aquest recull de 140 de les millors històries de la literatura universal.



Aquest és una de les fragments literaris que podem trobar en el nou llibre de Laura Borràs, 'La literatura en un tuit'. Un exercici complex per trobar la millor manera de reunir fins a 140  de les millors històries de la literatura universal en un llibre, amb la particularitat de fer-ho mitjançant fragments, textos, comentaris de tuiter una xarxa social que limita els seus escrits a 140 caràcters. 

La literatura en un tuit de Símbols Editors, és una porta d'entrada a algunes de les millors obres de la literatura universal però  a la vegada crea un joc de contradiccions molt curiós doncs hi trobem grans autors literaris plasmats amb un tuit, a la vegada que passem un tuit a paper. 

 

L'actual presidenta de la Institució de les lletres catalanes, reconeix que una de les feines més complicades, escollir i descartar obres i escriptors. 

 

El llibre pretén arribar a tothom, una de les tasques principals apropar aquest autors a gent que llegeixen poc per fer-los una lectura, ràpida i precís per generar iterés, a la vegada que el lector més experimentat trobi l'entrenat d'un tuit amb un altre i la relació d'un autor amb un altre. Durant l'entrevista del seu nou llibre, Borràs va parlar també de les accions del govern espanyol fetes aquest últims dies. En el marc de la intervenció a les finances de la Generalitat diverses entitats culturals han vist com se'ls bloquejaven els comptes i les partides pressupostàries reservades pel nou curs. Entre elles hi ha la Institució de les Lletres Catalanes.

 

A 'Literatura en un tuit' no hi podia faltar l'escriptora escalenca  Caterina Albert / Víctor Català. 

 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar