Publicitat
Publicitat

Concert de violí i piano a Sant Martí

Un duo de violí i piano completa la temporada de concerts de clàssica a Sant Martí d'Empúries. D'ara a final d'any resten encara quatre concerts més, que es faran a l'Alfolí de la Sal.

Un públic fidel que quasi omplia l'església de Sant Martí d'Empúries ha seguit amb atenció l'últim concert de clàssica d'aquest mes de setembre. Va ser un concert protagonitzat per Volodja Balzalorsky, al violí i Aleksandar Serdar, al piano. El concert es presentava amb el lema "De la guerra a l'amor". S'obria amb una sonata de Janacek, per continuar amb la sonatina en Sol Major de Dvorak i arrodonint-se amb la sonata en la major de Franck.

Era l'últim concert d'aquest mes de setembre i completava una temporada continuista respecte el format de cada any, amb molt bona afluència als concerts de primavera i principi d'estiu, però amb una davallada als de l'agost.

D'ara fins a finals d'any resten encara quatre concerts més. Dos a l'octubre, un al novembre i un al desembre.

Els concerts pendents seran el duo de violí i piano amb Elena Chvertok i Sílvia Murolo, el 7 d'octubre, encara a l'església de sant Martí; l'actuació del trio Ropdin, el 14 d'octubre, a l'Alfolí de la Sal; un curiós concert d'havaneres amb Antoni Mas i Indira Ferrer, el 4 de novembre, també a l'Alfolí; i com a cloenda, concert de Nadal amb el Cor da Capo de Barcelona, el 8 de desembre, a l'església parroquial de Sant Pere.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar