Publicitat
Publicitat

Centenars de persones omplen la platja

Més de 600 persones desborden la platja de l'Escala i participen a la Marató per la Democràcia.  El escalencs criden a l'uníson "Votarem!" i "No tenim por!" refermant la voluntat d'omplir les urnes el proper 1-O.

La Marató per la Democràcia, que va celebra-se arreu del país aquest cap de setmana,va desbordar la platja de l'Escala. Més de 600 persones van mobilitzar-set i corejar a l'uníson crits de "Votarem!, "No tenim por!" i "Independència!", tot això durant la lectura del manifest a càrrec de Francesc Tubau membre de l'Assemblea Nacional Catalana de l'Escala.

La ’Marató per la Democràcia’ va demostrar una vegada més la voluntat participativa, transversal i festiva de la jornada, que va tenir el seu epicentre a la plaça Universitat de Barcelona. Més de 300 municipis d'arreu de Catalunya van acollir  la jornada amb activitats culturals, esportives, socials i d'oci. A l'Escala s'acabava amb una vermut popular i una encartellada massiva. 

 

De moment el proper acte organitzat a l'Escala des de l'ANC i Ã’mnium serà el proper dijous 28 de setembre a les 20:00h del vespre al CER on s'informarà dels desenvolupament de la jornada del dia 1 d'octubre. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar