L'Escala 1 Tossa 1

L'Escala suma dos empats i dues victòries en un irregular inici de temporada.

El Futbol Club l'Escala suma 8 punts després de les quatre primeres jornades a Segona Catalana, amb dues victòries a domicili i dos empats a casa, l'últim aquest cap de setmana contra el Tossa.El resultat final va ser de 1 a 1.Els visitants ja van demostrar de bon principi que no venien a passar el temps.Un doble xut al travesser al minut 7 avisava del que podia venir.Al minut 24, gran jugada d'Èric Mahillo, passada a Àxel i primer gol del partit, 0 a 1.Només 5 minuts després el Tossa es quedava amb 10, després de doble groga a Rosario per dues faltes quasi seguides.L'Escala disposava de superioritat numèrica durant 1 hora de joc.En el que queda de primera part van sovintejar les ocasions per empatar, però l'equip continua sense encert, poca creació de joc i massa domini de les individualitats.L'empat arribaria al minut 6 de la segona part en la connexió escalenca entre Agustí García i David Puig, que feia l'1 a 1.Els locals es van bolcar a l'atac, generant bones opcions.El Tossa no es va arronsar i també hauria pogut marcar.El marcador no es va moure.L'Escala avança el partit de la propera jornada al divendres dia 29, jugarà a tres quarts de nou del vespre a Cassà, un camp on lo'any passat el partit es va haver de donar per acabat a la mitja part per una tangana.