Publicitat
Publicitat

Ajuntament i Institut promouen un cicle formatiu de Restauració

Aquest dilluns s'ha estrenat una nova temporada del programa La Casa de la Vila de Canal 10 Empordà. La primera convidada ha estat la regidora d'Educació Mariona Muñoz , que entre d'altres ha explicat que es treballa perquè l'insittut El pedró pugui oferir un cicle formatiu. Seria un cicle de restauració.

L'ajuntament de l'Escala i l'institut El Pedró del Municipi treballen conjuntament perquè en un futur molt proper des del centre educatiu es pugui oferir un cicle formatiu de Restauració, uns estudis adreçats als joves del municipi i també d'alytres poblacions properes, ja que en cas d'assolir-ho seria l'únic a les comarques de Girona.Recordem que ara fa dos anys es perdia per falta d'alumnat un cicle d'auxiliar administratiu i que des de llavors els alumnes que volen estudiar qualsevol especialitat  han de desplaçar-se.Disposar d'un cicle s'ha convertit en una necessitat.Perquè no passi com amb el cicle d'auxiliar administratiu s'ha escollit una especialitat amb molta sortida a l'Escala, la restauració.

Es tracta d'un cicle de formació dual, amb teoria i també amb pràctiques, cosa que farà necessària la implicació del sector privat.Dilluns es farà una reunió informativa.

Amés de cicle de restauració s'està redactant el projecte d'un altre cicle formatiu del que encara no s'han volgut donar detalls.L'Àrea d'Educació té en marxa  també un curs per obtenir el Graduat en ESO i ld'accés a cicles formatius de grau mitjà. S'ferirà els vespre a l'Espai Jove.Hi ha fins aquest divendres per fer les inscripcions.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar