Publicitat
Publicitat

645 euros, dinar solidari casal del jubilat

El casal dels jubilats de l'Escala ha entregat 645€ a l'associació Un petit pas. Els diners van recollir-se el passat dissabte dia 16 amb el dinar solidari organitzat des del mateix casal del jubilat jardí del Pedró.

Més de 130 persones van assistir el passat dissabte al dinar solidari organitzat pel casal del jubilat, un dinar per a recollir fons enguany per l'associació Un petit pas. El preu del tiquet era de 12 per als socis i 15 per als no socis, a tot això cal sumari els diners del sorteig  d'obsequis donats per diferents establiments de l'Escala. Aquest matí s'ha fet l'entrega d'un total de 645 €  a l'associació Un petit pas, que treballa per ajudar als nens del carrer del Senegal i Ruanda.

Aquest any, es el segon dinar solidari organitzat des del casal, per aquesta ocasió es va fer una barbacoa solidària, amb botifarra, xurrasco, xistorra, xuies, pa, vi i postres. Des del Casal s'està satisfet per la participació i  la col·laboració desinteressada d'alguns particulars i també comerços. 

   Ara des del casal ja treballen amb l'organització del proper dinar solidari, encara esta per confirmar l'associació o entitat que rebre el donatiu.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar