Publicitat
Publicitat

Arrels del Vi porta la festa de la verema a BCN

La fira Arrels del vi portarà la Festa de la Verema de la DO Empordà a Barcelona per celebrar els deu anys de la fira. Aquesta setmana han fet una carregada simbòlica de raïm a l'històric vaixell de vela llatina Rafael.

Arrels del vi portarà un any més el seu propi  model de fira de vins de l'Empordà a Barcelona. Ho farà dissabte de la setmana vinent al Museu d'Història de Catalunya en l'any del desè aniversari de la fira. Per a commemorar-ho, els organitzadors han dissenyat amb la DO Empordà i amb la Ruta del Vi DO Empordà un format especial, especialment pensat per a la ciutat comtal: "Arrels del vi BCN - La festa de la verema".

L'acte serà tot un apropament del món de la DO Empordà als barcelonins amb activitats com una trepitjada popular de raïm, la degustació de vins empordanesos en copa Riedel, un taller familiar per fer un pot d'anxoves de l'Escala, el tast de raïms i de cupatge o el tast magistral dels vins guanyadors del Premis Arrels del Vi 2017, entre d'altres.

L'entrada a Arrels del Vi costarà 15€ per adult. Això inclou 4 degustacions de vins de la DO Empordà, una copa Riedel valorada en 12 euros, una tapa d'anxoves, la trepitjada popular de raïm o el tast magistral dels vins guanyadors dels premis Arrels del vi 2017, entre d'altres.

Pel que fa als vins, a la fira s'hi podran tastar els millors vins de vint-i-un cellers de la DO Empordà.

Aquesta setmana ja s'ha fet una acció simbòlica a mode prèvia de la fira. Ha consistit en una carregada simbòlica de raïm a l'històric vaixell Rafael. S'hauria d'haver fet dimarts a La Platja, però la tramuntana que bufava va obligar a traslladar aquest acte al port de La Clota. Amb aquest acte es volia simbolitzar la voluntat de portar la tradició vitivinícola empordanesa cap a la ciutat de Barcelona.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar