Publicitat
Publicitat

La directora Kathryn Bigelow estrena Detroit

L'oscaritzada directora  Kathryn Bigelow irromp a la cartellera amb 'Detroit' , també arriba 'Jacques', el biopic sobre l'odissea de Jacques Cousteau i la comèdia 'Juerga de mamis' completa les estrenes setmanals

Una setmana més divendres i amb ell arriben les estrenes cinematogràfiques. Una setmana plena de novetats, per a tots els gustos i totes les edats. Sense cap dubte una de les més destacades 'Destroit' la nova pel·lícula de la directora guanyadora d'un Oscar, Kathryn Bigelow.El film narra els disturbis racials ocorregut l'estiu de 1967 a Detroit. La cita comença per l'inici, amb la batuda policial en un bar on s'hi estava celebrant una festa i aborda els aldarulls que van allargar-se cinc dies i que van acabar amb la vida de 43 persones i van provocar prop de 2.000 ferits.

I no deixem els fets reals, doncs aquesta setmana arriba a la pantalla el biopic de Jacques Cousteau, titulat 'Jacques'. Labmert Wilson, Audrey Tatou i Pierre Niney són els protagonistes d'aquest film francès centrar en un dels episodis de la vida de l'explorador: el viatge que va fer amb el seu vaixell Calypso juntament amb el seu fill Philippe. La pel·lícula també destaca els problemes econòmics del conegut investigador i també el drama familiar. 

Aquesta setmana també hi ha drama romàntic amb 'Ali i Nino' on la protagonista és l'espanyola María Valverde acompanyada per Adam Bakri reconegut actor palestí. La cinta se situa a principis del segle XX i se centra en la història d'Ali i Nino, que viuen a Bakú, la capital cosmopolita i rica en petroli d'Azerbaitjan. Ali és un jove aristòcrata musulmà que s'enamora de Nino, una jove princesa cristiana. Però per estar junts han de vèncer  enemistats ancestrals i desafiar els costums del país. Quan, finalment, ho aconsegueixen, la guerra amenaça per endur-se per davant la societat en la qual han viscut fins llavors. 

{{ tall ali i nino }}

I per aquells que busquin un cinema més fresc i desenfadat la seva opció 'Juerga de mamis' una comèdia americana que segueix la línia de films com 'La boda de mi mejor amiga' o 'Malas Madres'. En aquest cas les protagonistes són quatre mares que no tenen res en comú, només que els seus fills van a la mateixa classe. Una nit decideixen sortir de festa per oblidar les rutines. El que comença amb un sopar molt tranquil acaba amb una festa descomunal. Tony Collette és la cara més coneguda d'aquesta comèdia que representa el debut per la directora Alethea Jones, cineasta que té a les seves mans el projecte d'adaptar a imatge real la pel·lícula de la mítica nina Barbie amb principi amb Anne Hathaway de protagonista. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar