Publicitat
Publicitat

Dilluns comença una nova temporada a la ràdio i televisió locals

A partir de dilluns, torna la programació habitual a les graelles de Ràdio l'Escala i Canal 10 Empordà. Tot i seguir una línia continuista, hi ha hagut canvis en la programació de la televisió. Els programes habituals Casa de la vila, De cine i Parlem, es podran veure dos cops en horari de prime time: la primera emissió a les vuit i la segona a les deu, en l'horari de l'any passat. L'Esports 10 i les conferències, que tenen una durada més llarga, continuen els dimarts i els dimecres respectivament i, com la temporada passada, comencen a dos quarts de deu. Pel que fa als programes de productores externes o de la Xarxa de Comunicació Local, es podran veure per Canal 10 els habituals: De tee a green, El pis tv show, Caminant per Catalunya o Gaudeix la festa. El que no canvia és l'informatiu diari presentat per Carla Muñoz que es podrà veure cada dia a dos quarts de nou.

L'any passat, la graella també incloïa produccions fetes conjuntament amb la resta de televisions locals de les comarques de Girona, que aquesta temporada continuen. Es tracta de l'Actual ESports i el Girona en directe, que ara es dirà Girona més i s'emetrà de dimarts a divendres de dos quarts de 8 a les 8.

Per la seva banda, Ràdio l'Escala també manté la programació que ja va iniciar la temporada passada, amb el magazine matinal El més calent a l'aigüera i el programa fet conjuntament per diferents ràdios locals de Catalunya, La tarda. Amb la novetat que enguany s'amplia l'emissió de dues a tres hores i incorpora la periodista escalenca Lali Giner. A nivell informatiu, es mantenen els butlletins de les 12 i les 5, amb l'informatiu central a la 1 i les 7, que s'endarrereix una hora pel magazine de tarda. L'espai de tertúlia es conserva en la franja posterior a l'informatiu, igual que el programa Zona Mixta d'Ivan Garcia, que a partir de la setmana que ve torna a la programació els dilluns i divendres a dos quarts de dues. A la graella es mantenen els programes històrics: Sons a cau d'orella, Torna-la a tocar Sam, Obligat de Sardana, Connexió eclèctica, de producció pròpia; o el Cocodril Club i Chelsea Hotel, de producció externa.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar