Publicitat
Publicitat

La UBET passa balanç de l'estiu

L'agrupació del comerç local fa un bon balanç de l'estiu, tot i que durant el mes de juliol no es complissin les expectatives. Diumenge, una quinzena de comerços treu la botiga al carrer, a La Platja.

Després d'una primavera excel·lent, l'estiu va començar fluix. El mes de juliol va costar molt d'arrencar i les botigues no van treballar de valent fins a l'arribada del mes d'agost. A falta de dades concretes, es pot dir que ha estat un bon estiu. Això sí, irregular, segons el president de la Unió de Botiguers i Empresaris Turístics de l'Escala, Narcís Peraferrer.

Per a dinamitzar les zones comercials del municipi la UBET programa cada estiu un munt d'activitats lúdiques i festives distribuides bàsicament pel nucli antic i Riells. Amb alguna novetat incorporada al programa general, el balanç d'aquest gruix d'activitats ha estat positiu.

I com a clausura de temporada, cada any, pels volts de la diada, la UBET munta la botiga al carrer. S'havia programat per diumenge passat, però la tramuntana que bufava va fer que es decidís posposar-la per a demà passat.

Hi haurà representats una quinzena de comerços, bàsicament del sector de la moda (roba i calçat, tant per a infants com per adults). A partir de les deu del matí, tota la jornada, a La Platja.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar