Publicitat
Publicitat

Un 10 per cent més d'alumnes a l'Institut

Si dimarts eren els alumnes de primària els que iniciaven un nou curs escolar, avui ha estat el torn de l'Institut. Les classes han començat amb molts més alumnes que l'any passat, passat de llarg els 500. S'ha hagut d'augmentar la plantilla de mestres i s'han reestructurat els espais.

L'Institut El Pedró de l'Escala amb 544 alumnes ha incrementat l'alumnat en quasi un 10 per cent  respecte el curs passat.Pel curs 2017-2018 ha estat necessari ampliar a 5 el número de grups de primer d'ESO, cadascun amb una mitjana de 25 alumnes.Per poder-ho  afrontar també s'ha augmentat la plantilla de professors de 45 a 53, 8 més que el curs anterior.Als 5 grups de primer d'ESO s'hi afegeixen 3 de segon, quatre de tercer , quatre a quart i quatre més a batxillerat.Des del centre on s'ha hagut de posar més imaginació és en els espais.Una de les novetats d'aquest any a l'institut és que dues tardes a la setmana s'oferirà la possibilitat de fer classes de reforç.

Classes de reforç pels alumnes i també ajut pels tutors responsables dels grups d'alumnes més nombrosos.

Pel que fa als projectes del centre, per exemple, es maté el 'Tu Pots' pels joves amb necessitats especials.

El primer dia d'Institut ha estat d'adaptació, per conèixer professors i horaris. han començat a un quart de nou i a dos quarts d'onze ja han pogut tornar cap a casa.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar