Publicitat
Publicitat

S'obren les inscripcions per les activitats de l'escola d'adults, l'Esbotzada jove i la sala polivalent

S'obren les inscripcions pels cursos de l'escola d'adults, les activitats i la Garantia juvenil de l'Esbotzada jove i l'aula de teatre de la sala polivalent.

Aquesta setmana han començat les inscripcions per als cursos de l'escola d'adults de l'Escala. El termini acaba el divendres 22 de setembre. S'ofereixen els cursos habituals de cada any. I les classes s'iniciaran a principis del mes d'octubre.

En el cas dels cursos de català, la matrícula s'ha de fer del 16 al 20 d'octubre i les classes començaran a principis de novembre. Coincidint amb l'inici del curs escolar, l'Espai jove l'Esbotzada de l'Escala també ha obert portes. L'horari és el de l'any passat: de dimarts a divendres, de 5 a 8 del vespre. Hi ha les mateixes sales, no s'han fet canvis en la distribució dels espais. Pel que fa als cursos formatius, a l'Esbotzada s'oferirà el curs de graduat d'ESO i es continuarà amb la Garantia juvenil.

Des de l'espai jove també es proposen quatre activitats per aquest curs. La primera és una excursió a Port Aventura el 21 d'octubre. Hi ha temps per apuntar-s'hi fins al dia 20 de setembre.

La sala polivalent de l'Escala també ha començat la temporada d'activitats. I la setmana que ve s'obren les inscripcions per a l'aula de teatre de l'Escala, el Teart.

S'ofereixen 5 grups: de 4 a 6 anys, de 6 a 8 anys, de 8 a 12 anys, de 12 a 17 anys i el grup d'adults.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar