Publicitat
Publicitat

El mal temps marca la trobada de vela llatina

Catorze embarcacions aparellades amb la clàssica vela llatina participen a la vint-i-dosena trobada de l'Escala. L'activitat va ser marcada pel mal temps, que va fer baixar la participació. Amb tot, el litoral de l'Escala es va tornar a tenyir de veles a l'estil que havien utilitzat els nostres avantpassats.

L'Associació d'amics de la vela llatina de l'Escala ha organitzat un setembre més la trobada d'embarcacions aparellades amb vela llatina.De bon matí, patrons i tripulacions van compartir l'esmorzar al port, per després conduir les seves embarcacions fins a La Platja perquè tothom les podés admirar de ben aprop. La majoria van arribar fins a la Platja impulsades a motor. No va ser fins després que es podrien admirar les veles tradicionals ben hissades.  La d'enguany ha estat l'edició número vint-i-dos i ha estat marcada sobretot per una meteorologia més aviat adversa que, tot i que va permetre que les embarcacions sortissin a navegar, sí que va provocar que algunes de les habituals de la trobada no vinguessin a causa del mal temps. Amb tot, es va seguir el programa habitual.

Tot i que no va lluir com ho hauria fet si el temps hi hagués acompanyat, els participants a la trobada sí que van poder compartir una bona estona de companyonia amb el dinar de germanor que es va preparar a la llotja de pescadors.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar