Publicitat
Publicitat

Acte institucional de la Diada Nacional de Catalunya a l'Escala

La plaça de l'Ajuntament ha estat el punt de celebració de l'acte institucional de la Diada Nacional de Catalunya a l'Escala, amb parlaments a càrrec de l'alcalde Víctor Puga i l'actuació musical del Cor Indika.

Un 11 de setembre més, l'Ajuntament de l'Escala va oferir l'acte institucional de celebració de la Diada Nacional. Aquest any i per primera vegada l'acte va dur-se a terme a la plaça de l'ajuntament, durant els últims anys s'havia celebrat a Plaça Catalunya. En els parlaments, l'alcalde, Víctor Puga, va posar l'accent en el moment històric que viu Catalunya, en els anhels de la societat i també parlava de democràcia.

Durant els parlaments, Víctor Puga també agrair la presència de totes les formacions polítiques assistents a l'acte i feia una crida a celebrar la jornada amb respecte i civisme.

Després dels parlaments era el torn de l'actuació musical, enguany a càrrec del Cor Indika dirigit per Ramon Manent. La formació coral va interpretar diferents temes escollits per l'ocasió acabant amb el cant del segadors, interpretat conjuntament amb tots els assistents i acabant amb crits d'independència i volem votar. 

Després de l'acte institucional, molts dels assistents anaven a buscar els autocars per assistir a la gran mobilització a Barcelona. Des de l'Escala  van viatjar amb autocar un centenar de persones que un cop més van gaudir d'una diada cívica, lúdica, pacífica i festiva. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar