Publicitat
Publicitat

Acaben els casals d'estiu de l'Escala

A pocs dies de l'inici del curs escolar, és el moment de fer valoració de com ha anat l'estiu per als nens i nenes, i també els joves, que enguany han participat als diferents casals de lleure. Tant al casal, com al matí esportiu, com al campus juvenil, la satisfacció és generalitzada. 

El final de l'estiu ja s'acosta i dimarts els nens i nenes ja s'incorporen a la rutina del curs escolar. Gràcies al bon temps que ha fet durant els mesos de juliol i agost les propostes de lleure infantil i juvenil han tingut molt d'èxit, ja que pràcticament han pogut fer totes les activitats previstes. El casal d'estiu de l'Escala ha acollit 200 infants. 20 monitors s'han encarregat de de les activitats, que enguany han apostat molt per l'aire lliure i l'experimentació. Becky Ambrós, directora del casal i coordinadora de Becky Projectes, fa una valoració molt positiva de l'estiu.

Per als més físics, també hi havia l'opció dels matins esportius,que ha comptat amb una alta participació, amb xifres que freguen els 170 nens i nenes. Conduïts per un equip de 10 monitors i 3 premonitors, amb l'Alba Espigol al capdavant, que es mostra molt satisfeta de l'experiència. Enguany, Anncon Lleure ha coordinat el matí esportiu. 

Finalment, els matins dels mesos de juliol i agost s'estrenava el Campus juvenil a l'espai Esbotzada Jove. Ha comptat amb la participació de 68 joves d'entre 13 i 17 anys. I la primera experiència ha estat tan positiva que ja es garanteix que el campus tindrà continuïtat. 

  

El campus ha comptat amb un equip de 4 monitors, seguint la ràtio establerta. I gràcies al bon temps que ha fet durant tot l'estiu ha pogut dur a terme totes les propostes que havia programat, des d'activitats esportives a sortides a la platja, passant per gimcanes. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar