Publicitat
Publicitat

It de Stephen King a la gran pantalla

El film de terror 'It' basat en la novel·la d'Stephen King arriba a la gran pantalla. També ho fa  'Churchill' i François Ozon presenta 'El amante doble' un thriller de suspens amb bones crítiques.

Winston Churchill, una de les grans figures polítiques del segle XX va jugar un paper molt important per acabar amb l'amenaça de Hitler. Aquesta setmana arriba a la gran pantalla 'Churchill' film autobiogràfic centrat en dos dies de la seva vida, concretament durant el desembarcament de Normandia.

Jonathan Teplitzky dirigeix el film, el director ja té antecedents amb films bèl·lics com  'Un largo viaje' de l'any 2013.

L’any 1944 les Forces Aliades estan preparades pel desembarcament de Normandia. 48 hores abans de l'operació, el primer ministre britànic Winston Churchill s’enfronta amb els seus generals i aliats nord-americans, fet que es converteix en el punt d’inflexió de la II Guerra Mundial.

El film arribarà a casa nostra subtitulat amb català.

Després de la subtil 'Frantz', el director francès Fraçois Ozon torna amb el cinema morbos tret característic de la seva filmografia, en són exemples Swimming Pool o Una nueva amiga. Ara arriba amb 'El amante doble' una història fosca, inquietant, amb un alt contingut sexual, mort i desequilibris psíquics.

La cinta se centra en la història de Chloé, una jove fràgil i que pateix depressió- Chloé s'enamora de Paul, el seu psiquiatra. Mesos més tard, quan van a viure junts, ella descobreix que el seu amant li ha amagat part de la seva identitat.

Seguint amb el thirller i el suspens, arriba 'The Limehouse Golem' el més nou del director espanyol Juan Carlos Medina que ara escull els assassinats en sèrie com a nou argument de la seva pel·lícula.

Bill Nighy, Olivia Cooke, María Valverde, i Eddie Marsan són els protagonistes del film que va ser l'encarregat de clausurar l'edició 49 del Festival de Cinema Fantàstic de Catalunya.

Una sèrie d'assassinats sacsegen el districte de Limehouse Londres el 1880. Els veïns, la premsa i les males llengües comencen a  incriminar a una sola persona la qual bategen amb el nom d'una llegendària criatura, Golem. Desesperada, la policia posa l’experimentat detectiu Kildare al capdavant de la investigació. Però a Limehouse res és el que sembla, tot el món és sospitós i tothom té un secret.

{{The Limehouse Golem }}

Els amants del terror gaudiran aquesta setmana amb l'estrena de 'It, la cosa', adaptació cinematogràfica de la terrorífica novel·la de Stephen King de l'any 86, que ja va ser portada a la pantalla amb un telefilm els anys 90. Ara arriba el torn de la gran pantalla gràcies al director argentí Andy Muschietti, director de Mamá

La cinta narra la historia d'un grup de set nois coneguts com Els Perdedors són atemorits per un pallasso anomenat 'cosa'. Ell s'alimenta de les seves pors i és capaç d'adoptar formes diverses, com la d'un pallasso ballarí anomenat Pennywise, que assetja els nens oferint-los globus. L'adaptació cinematogràfica es dividirà en dues parts, de moment no s'ha confirmat oficialment l'estrena de la segona entrega ja que depèn dels resultats obtinguts i l'acceptació del públic.  T



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar