Publicitat
Publicitat

El casal dels jubilats organitza un dinar solidari per Senegal

El casal dels jubilats de l'Escala organitza un dinar solidari en benefici de l'associació Un petit pas, que treballa amb nens del carrer de l'Àfrica. És el dissabte 16 de setembre. Enguany, s'aposta per fer una barbacoa, perquè així el marge de benefici és més gran i es podrà fer un donatiu més quantiós a l'associació.

Des de fa uns quants anys, el Casal dels Jubilats Jardí del Pedró organitza un dinar solidari. Aquest any els guanys es donaran a l'associació Un petit pas, que treballa per ajudar als nens del carrer del Senegal i Ruanda. En aquesta ocasió, es farà una barbacoa solidària, amb botifarra, xurrasco, xistorra, xuies, pa, vi i postres. 

El dinar és el dissabte 16 de setembre a les dues de la tarda al casal. El preu és de 12 euros per als socis i 15 euros per als no socis. Cal portar plat, got, coberts i tovalló. Hi ha temps per comprar els tiquets fins al dia 14 de setembre. Per recollir més diners, al final del dinar es farà un sorteig en què es repartiran obsequis donats per diferents establiments de l'Escala. D'altra banda, des del Casal es fa una valoració molt positiva de com han anat les Nits temàtiques d'aquest estiu.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar