Publicitat
Publicitat

Festa Major 2017: Activitats esportives

Durant la Festa Major es celebren diverses activitats esportives com el campionat de Tennis i Paddle. També és tradicional el partiti de futbol Passeig-Pedró, enguany més especial que mai. Es va dedicar al recentment desaparegut Carlos Toribio.

Com cada Festa Major es va recordar la rivalitat que temps enrere hi havia entre els barris del Pedró i el Passeig, que es reflecteix en un partit de futbol.

El que menys importa és el resultat, tot i que tots  dos equips s'entreguen al camp, com sempre dirigits a les banquetes per Pere Marquet i Andreu Muñoz.Enguany aquest partit va ser més especial i emotiu que mai, amb un homenatge a Carlos Toribio que ens deixava recentment.Els jugadors dels dos equips dedicaven llargs aplaudiments als seus familiars, la seva dona i els dos fills, els seus pares i la seva germana.Des del futbol escalenc, els veterans i els més petits els entregaven rams de flors i plaques de record, agraint la vinculació d'en Carlos amb el futbol local des de sempre.Esportivament parlant la festa major té noms i cognoms, 25e Obert de Tennis i Paddel de Festa Major. Un torneig tradicional on enguany hi havia un total de 100 inscrits, 46 amb tennis i 54 amb pàdel.En Tennis Masculí el guanyador ha estat Nacho Fraile, en Tennis Veterans Juli Masó guanyava a Jose Luis Aliaga. Pel que fa a dobles la parella Nacho Fraile - Fede Salart Junior superaven  a Josep Lluis López - Jordi Bras. En tennis Sots-disset amb 6 inscrits Adrià Saldaña quedava primer, seguit per Júlia Puga i tercer classificat Albert Reynés. En pàdel hi havia tres categories, pàdel masculí dobles Marc Bach i Sergi Bel eren els clars campions. En categoria femenina dobles Maria Subirà i Maria López també aconseguien el primer lloc després d'un interessant duel amb Jenni Varela i Laura Fajula. Finalment en categoria mixta dobles la parella formada per Maria Subirà i Jonas Fishback guanyaven a Dolo Puig i Paco Uceda. El diumenge després de les finals masculines, hi havia l'entrega de premis on també s'entregava el premi al jugador més jove, enguany Julia Puga.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar