Publicitat
Publicitat

Unes 16.000 persones participen en els diferents actes de la festa major de l'Escala

Des de dijous a la tarda i fins ahir a la nit, han passat per la cinquantena d'actes programats per la festa major d'enguany unes 16.000 persones. Malgrat la pluja de dijous que va deslluir l'inici de festa, la resta de dies s'han pogut celebrar totes les activitats previstes sense problemes. 

El castell de focs d'ahir al vespre seguit del ball de fi de festa, amb el front marítim ple de gom a gom, van posar el punt i final a la Festa Major de l'Escala, enguany amb un inici una mica accidentat, per la pluja de dijous a la tarda-vespre i la tramuntaneta de divendres al matí. En total, es calcula que per la cinquantena d'actes celebrats de dijous a dilluns hi han passat unes 16.000 persones.

Malgrat les inclemències meteorològiques, i la suspensió d'alguns actes, com la cercavila o el concurs de grups musicals, des de l'Ajuntament de l'Escala es fa una bona valoració de com ha anat la festa major. 

Després d'un parèntesi d'uns quants anys, en aquesta edició la festa major ha comptat amb una comissió de festes. Juntament amb les associacions i entitats locals s'han encarregat de l'organització de molts dels actes programats. L'alcalde ha volgut fer un agraïment a tots aquests voluntaris que han fet possible un any més la festa major.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar